Με έμφαση στους Έλληνες δημιουργούς, έργα των οποίων συμπεριλαμβάνονται στις συνθέσεις που δημιουργούνται και κοινοποιούνται στα instagram:@harikleiatsirka______________________________________________________________________________________________ #BrandingGreekness, #SupportGreekDesign, #SupportGreekProducts, #SupportGreekCreators [αρχείο Α' περιόδου #polyvore: - tumblr:@vasilikisiapka - pinterest:@Βασιλική Σιάπκα, Bloglovin & facebook:@Χαρίκλεια Τσίρκα]

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

BRANDBAGS

http://www.brandbags.gr/



Η εταιρεία μας Brandbags® αποτελεί ένα νέο διαδικτυακό κατάστημα που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας πολυτελών τσαντών, ειδών ταξιδίου και δερμάτινων αξεσουάρ. Εισάγουμε όλα τα ισχυρά brand names της εγχώριας και ευρωπαϊκής αγοράς, κυρίως σε ό,τι αφορά τις γυναικείες τσάντες, τα δερμάτινα αξεσουάρ, τα επαγγελματικά είδη και τα είδη ταξιδίου.

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται έχουν επιλεγεί με γούστο και υπευθυνότητα ως προς την ποιότητα, το σχεδιασμό και την αυθεντικότητά τους. Η πολυετής πείρα μας στο χώρο ως κατάστημα λιανικής πώλησης μας επιτρέπει να επιτύχουμε τους παραπάνω υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί από τη διοικητική ομάδα του Brandbags®.

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και να επιλέξετε τις καλύτερες προτάσεις από τις συλλογές επώνυμων οίκων μέσα από ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον γρήγορα και με ασφάλεια, από όποιο μέρος κι αν βρίσκεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, μαντήλια, τσάντες, ζώνες, ό,τι ένδυθι και καλλωπίσθη ο άνθρωπος. Ανά τους αιώνες.